Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Σήμερα!!!Μέσα απο τις φλόγες' στο θερινό κινηματογράφο Φλοίσβο απο την Seven.





Ο θερινός κινηματογράφος Φλοίσβος παρουσιάζει την ταινία 'Μέσα απο τις φλόγες'  του Ντενίς Βιλνέβ την Δευτέρα 1 Αυγούστου εως την Τρίτη 2 Αυγούστου απο τη Seven films.

Η ταινία είναι δραματική, καναδικής παραγωγής του 2010 σε σκηνοθεσία Ντενίς Βιλνέβ, με τους Λούμπνα Αζαμπάλ, Μελίσα Ντεσορμό - Πουλέν, Μαξίμ Γκοντέ.
Το φιλμ είναι βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό του πολυτάλαντου λιβανέζου Βαζντί Μουαβάντ που μετά την πρώτη του πρεμιέρα στην γαλλική σκηνή το 2003, μεταφράστηκε με επιτυχία σε πολλές ξένες χώρες.

Περίληψη:

Ο θάνατος της μητέρας τους φέρνει τα δίδυμα Simon και Jeanne στο γραφείο του συμβολαιογράφου για τη διαθήκη. Πέραν από το μοίρασμα της περιουσίας, η αινιγματική ακόμα και μετά θάνατον Nawal (Lubna Azabal) τους επιφυλάσσει δύο μεγάλες εκπλήξεις που συνοδεύουν δύο σφραγισμένους φακέλους. Ο πρώτος έχει παραλήπτη τον πατέρα τους - που θεωρούσαν νεκρό - και ο δεύτερος τον αδερφό τους, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσαν. Η Jeanne (Melissa Desormeaux-Poulin) αποφασίζει να ταξιδέψει ως τη Μέση Ανατολή για να αναζητήσει απαντήσεις στο οικογενειακό τους παρελθόν, ενώ ο Simon (Maxim Gaudette) δείχνει απρόθυμος να υποκύψει στα μεταθανάτια παιχνίδια της μητέρας του. Και για τους δύο όμως, τα σφοδρά και βασανιστικά ερωτήματα έχουν ήδη τεθεί και η αποφυγή τους είναι πλέον μάταιη....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου